Stuur je eigen recept naar ons toe!

En maak kans op een TuinDiner voor 2 personen!

Lieve TuinDiner fan, we hechte heel veel waarde aan de recepten die je ZELF thuis maakt en die je het liefst met je vrienden op tafel tovert! We zijn ervan overtuigt dat de allerbeste koks in de wereld niet in een duur fancy restaurant staan, maar in hun eigen simpele keuken!

Onze lekkerste recepten die we tijdens onze TuinDiners klaarmaken zijn vaak afkomstig van de oma of mama van onze eigen familie, of van een kleine trattoria of agriturismo ergens in ItaliĆ« šŸ˜‰

Jouw recepten staan straks op onze website en worden straks door veel TuinDiner fans gedeeld met elkaar. Bovendien maak je kans dat JOUW recept op het TuinDiner gemaakt wordt en dat je GRATIS bij ons mag aanschuiven komende zomer… Delen maar!!

Je gegevens

Informatie over het Recept

EƩn ingrediƫnt per regel
EĆ©n instructie per regel

Recept Details

Recept Tags

Scheid meerdere tags met een komma.
Bijvoorbeeld: Italiaans, vegetarisch, vegan, vis, vlees, etc.

Bijvoorbeeld: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, etc.
bijvoorbeeld: Italiaans, Spaans, Japans, Nederlands, etc.

TuinDiner Recepten

Hierbij de recepten van afgelopen editie 2021 & de Jubileumeditie 2020 in PDF formaat die we voor jullie beschikbaar hebben gemaakt. We hopen vooral dat het jullie lukt om een of meerdere recepten van deze editie thuis uit te proberen. Laten jullie ons even weten hoe het dan heeft gesmaakt?