Informatie over TuinDiner in Heiloo

Antwoord op uw meest gesteld vragen
Wat kunt u verwachten?En wat gaat het eigenlijk kosten?

Een 5-gangen diner die zorgvuldig is samengesteld uit een: Antipasto, Pasta gerecht, Vlees gerecht, Vis gerecht & Dessert. De kosten voor een compleet diner bedragen 68,50 p.p. Vooraf kunt u genieten van een heerlijk Italiaanse aperitivo. Na afloop sluiten we de avond af met een heerlijke espresso, koffie of thee. (inclusief aperitief en koffie, exclusief overige dranken) De kosten voor een bijpassend wijnarrangement zijn 32,50 p.p. (optioneel)

Aanvang & TijdEn hoe lang gaat het eigenlijk duren?

U wordt verwacht om 18:00 voor de “Aperitivo” en om 18:30 beginnen wij met de Antipasto. Het diner zal rond 22:00 uur besluiten met een heerlijke espresso.

AandachtspuntEn hoe lang gaat het eigenlijk duren?

Gezien de diners buiten plaats vinden raden wij u aan om iets warms mee te nemen, mocht het later in de avond afkoelen.

ParkerenBelangrijk voor als je met de auto komt.

U kunt bij ons op het terrein parkeren. Er staat een parkeerwacht die u de weg zal wijzen.

Meest gesteld vragen(FAQ)

Hoe is het concept TuinDiner ontstaan?

In 2010 hebben wij, in samenwerking met een zorgboer in de Schermer en de kunstenaars van een atelier op zijn erf, het evenement “Maisdiner”opgezet: midden in een maïsveld genieten van een intiem Italiaans diner en geëxposeerde kunst in een voor de gelegenheid daar neergezette “trattoria”. Het bleek gelijk een geweldig succes te zijn en we mochten het nog een keer herhalen!

Toen, door omstandigheden, de boer ons zijn maïsveld niet meer beschikbaar kon stellen, zijn wij op zoek gegaan naar een andere net zo idyllisch plekje in Nederland.

Het toeval wil dat wij kort daarvoor kennis hadden gemaakt met Kees en Anita Zoon, eigenaren van Jack Zoon Tuincreaties, en gelijk verliefd waren geraakt op hun tuin, meer een park…Of beter gezegd, een fantastisch stukje buitenland in Nederland!

Hier mogen dit jaar de inmiddels de 10de editie houden van wat het Tuindiner is geworden. Het concept is in principe hetzelfde gebleven: we verwennen weer onze gasten met een intieme, volledig verzorgd, in zoverre mogelijk biologisch, 5-gangen diner.

Maar we kunnen u verzekeren dat de betoverende plek en het geweldige team die wij inmiddels om ons heen hebben verzameld ertoe zullen bijdragen dat het Tuindiner dit jaar weer een onvergetelijke ervaring voor u gaat worden!