Semifreddo met nougat en sinaasappel
Lasagne met zalm en courgette
Romige penne met black tiger garnalen
Gnocchi met Paddenstoelen en Tijm
Olive Ascolane Recept
Olive Ascolane – Een Culinaire Schat uit Le Marche De warme mediterrane wind waait door de straten van Ascoli Piceno,…
Vegan Polenta Lasagne met Radicchio en Paddenstoelen
De geur van versgebakken polenta brengt me meteen terug naar de keukens van Verona, waar mijn moeder deze Noord-Italiaanse klassieker…
Spaghetti alla Nerano
De Historie en Magie van Spaghetti alla Nerano Dit zomerse pastagerecht met gefrituurde courgette vindt zijn oorsprong in het kleine…
Farinata – De Gouden Kikkererwtenkoek uit Genua
In de smalle straatjes van Genua hangt ’s ochtends vroeg al de verleidelijke geur van versgebakken Farinata. Deze flinterdunne, knapperige…
Cannoli Siciliani
Benvenuti a tutti! Laat je meevoeren naar de zonovergoten heuvels van Sicilië met ons authentieke recept voor Cannoli Siciliani. Deze…
Bombette Pugliesi
Onder de warme oktoberzon van Puglia verzamelden we ons met 15 kookgekke Italië-liefhebbers in de rustieke keuken van Masseria Chicco…
Focaccia Barese
Cari amici della cucina! Lieve vrienden van de keuken! Afgelopen week hebben wij, een groep van 15 kookgekke Italië-liefhebbers, ons…
Sporcamuss: Een Zoete Herinnering aan Onze Pugliese Kookavonturen
Lieve TuinDiner-vrienden en mede-Italië-liefhebbers, Mamma mia, wat hebben we genoten tijdens onze recente culinaire reis naar het prachtige Puglia! Van…
Orechiette met cime di rapa (raapstelen)
De oktoberzon zet de olijfgaarden van Puglia in een gouden gloed. De geur van verse kruiden danst door de lucht,…
Risotto met Cardoncelli paddenstoelen
In de schaduw van de oude olijfbomen van Masseria Chicco Rizzo, omringd door het adembenemende landschap van Puglia, hebben we…
Vijgen Tiramisù uit Puglia
Tijdens een culinaire reis met 15 reisgenoten naar Masseria Chicco Rizzo in Puglia, maakte dit dessert zijn debuut: Vijgen Tiramisu…
🍁 Romige Cannellini bonen met verse kruiden 🌿
Van Heiloo naar het hartje van Toscane met ons hemelse herfstgerecht: Romige canellini bonen met verse kruiden. Dit is niet…
Kalfsstoofpot met eekhoorntjesbrood in fricassee
Cari amici della cucina TuinDiner! Nu de herfst zijn intrede doet en onze geliefde TuinDiners tot een einde zijn gekomen,…
Ricotta Gnocchi met Ansjovis en Citroen
Hoppa, laten we even een uitstapje nemen naar de zonovergoten kusten van Italië met dit hemelse recept voor Ricotta Gnocchi…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato is een klassiek Italiaans gerecht dat zijn oorsprong vindt in de regio Piemonte, in het noordwesten van Italië.…
Vegetarische courgette lasagna
In de zomer van 2024 introduceerden we bij het TuinDiner in Heiloo een verrassend vegetarisch hoofdgerecht: onze Courgette Lasagna. Dit…