Lasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist
Sous vide gegaarde kalfshaas medaillon geserveerd op een romige aardappel/bleekselderij risotto met Parmezaan crème
In de unieke setting van de voormalige kerk van Hensbroek, boden Remco en Ylenia tijdens de Winterdiners van afgelopen februari…
Risotto met aardappelblokjes en bleekselderij: Een ode aan Mieke Hoebee
Pasta met pittig gegrilde Hokkaido pompoen & burrata crème
Dun gesneden winterpeen gemarineerd in limoensap met cannellini bonen crème
In de sfeervolle atrium van de oude voormalige Kerk van Hensbroek, waar verleden en heden zich samenvatten als een gastronomisch…
Heerlijk Zabaglione Recept voor Nagerecht Fans
Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken en op zoek naar een smaakvol en eenvoudig te bereiden nagerecht? Ontdek dan nu hoe u zelf thuis de lekkerste…
Semifreddo Recept: Heerlijk Italiaans Dessert
Stelt u zich eens voor: een zijdezachte textuur die smelt op uw tong, een perfecte balans van zoet en koel – dat is wat…
Risotto alla Milanese – Het gouden risottorecept uit Milaan
Risotto alla Milanese, ook wel bekend als saffraanrisotto, is hét signature gerecht van Milaan. Deze romige, gouden risottoschotel met een…
Brasato al Barolo – Een klassiek Italiaans rundvlees gerecht
Brasato al Barolo is een traditioneel Italiaans rundvlees gerecht afkomstig uit de regio Piemonte. Het is een stoofschotel waarin malse…
Canederli met boter en salie: Een traditionele delicatesse uit Noord-Italië
Een culinair erfgoed uit Zuid-Tirol Welkom bij een nieuwe smaakervaring waar Italiaanse traditie en huiselijke comfort samenkomen. Vandaag onthullen we…
Authentieke Canederli Tirolesi: Een Culinaire Reis naar Zuid-Tirol
De Essentie van Traditionele Canederli Waan jezelf in de gezellige berghutten van Zuid-Tirol met ons recept voor canederli, de klassieke…
Pappardelle met paddenstoelen en peterselie: Een heerlijke pasta met funghi porcini voor liefhebbers van Italiaans eten
Introductie: Duik in het pasta paradijs! 🍝🌟 Ah, de Italiaanse keuken – een plek waar olijven koninkrijken zijn, tomaten het…
Spaghetti met bottarga
Bucatini all’amatriciana
Bucatini all’amatriciana is een klassiek Italiaans pastagerecht met een rijke geschiedenis en diepe smaak. De oorsprong van dit gerecht ligt…
Risotto met garnalen
Risotto met garnalen – Smeuïg Italiaans recept met zeevruchten Risotto met garnalen is hét ultieme comfort food voor koude dagen.…
Bagna Cauda Recept
Laat je verwarmen door de traditionele Italiaanse winterklassieker Bagna Cauda De donkere wintermaanden vragen om warm eten dat je van…
Ricciarelli – Het traditionele Italiaanse amandelkoekjes recept
Ricciarelli – Italiaanse koekjes die je tong doen smelten Ik heb een nieuwe guilty pleasure, en het is de schuld…
Gebakken gnocchi met roomboter en salie
Gebakken gnocchi met roomboter en salie – Een heerlijk Italiaans recept Gnocchi is een traditioneel Italiaans gerecht van zacht, smeuïg…
Vijg, rauwe ham en gorgonzola salade
Vijg, rauwe ham en gorgonzola salade – Een heerlijk seizoensgebonden gerecht De vijg, rauwe ham en gorgonzola salade is een…
Pasta met kip en pesto
Pasta met kip en pesto is een heerlijk , smaakvol en makkelijk Italiaans pastagerecht. De combinatie van verse pasta, malse kip, romige pesto en knapperige groenten…