Vanwege de overmatige belangstelling is het inschrijven op ons reserveformulier helaas niet meer mogelijk.Wij hopen u volgende jaar weer te mogen verwelkomen in onze prachtige paradijselijk tuin in Heiloo!

Nieuws en recepten

Overzicht van onze laatste nieuws over het TuinDiner, onze heerlijke recepten en onze culinaire reizen!
Lasagna Van Aardappelen En Aubergines

Lasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist

Ontdek de heerlijke combinatie van Italiaanse lasagna en Griekse moussaka in één gerecht! Deze ovenschotel met lagen aardappel, aubergine, rundergehakt en romige bechamelsaus is verrassend makkelijk te maken en zit boordevol smaak en voedzame ingrediënten. Of je hem nu traditioneel maakt of varieert met vegetarische opties, deze lasagna is altijd een succes. Lees snel verder voor het volledige recept en tips - een mediterrane smaaksensatie gegarandeerd!
Lees verderLasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist
Tuindiner Niet Geboekt

Reserveringen TuinDiner

Na een stormloop op reserveringen en onvoorziene technische hobbels, nodigen we je uit om meer te lezen over het de uitdagingen van afgelopen week. Voor iedereen wiens reservering niet volgens plan verliep, bieden we een heldere uitleg en de volgende stappen hieronder. Heb je geen bevestiging ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. We waarderen jullie begrip en geduld enorm. Lees verder voor het volledige verhaal.
Lees verderReserveringen TuinDiner
Risotto Met Aardappelblokjes En Bleekselderij

Risotto met aardappelblokjes en bleekselderij: Een ode aan Mieke Hoebee

Risotto met aardappelblokjes en bleekselderij" is een hartverwarmend bijgerecht dat schitterde tijdens de Winterdiners in Hensbroek. Geïnspireerd door Remco's jeugd aan het Gardameer, combineert dit recept Noord-Italiaanse tradities met de liefdevolle herinnering aan zijn moeder "Mieke Hoebee"
Lees verderRisotto met aardappelblokjes en bleekselderij: Een ode aan Mieke Hoebee