Nieuws en recepten

Overzicht van onze laatste nieuws over het TuinDiner, onze heerlijke recepten en onze culinaire reizen!
Een culinaire reis door Toscane het TuinDiner avontuur

Een culinaire reis door Toscane: het TuinDiner avontuur

Ontdek hoe twee groepen gelijkgestemden een magische reis maakten vol smaken, kleuren en onvergetelijke momenten. Van een TuinDiner tussen de wijnranken tot een alternatief diner in de sfeervolle wijnkelder van Hotel Villa Palagina door een onverwachte wending van het weer. Ontdek het prachtige Florence, proef de authentieke Toscaanse keuken, en leer nieuwe mensen kennen die als vreemden kwamen en als vrienden vertrokken. Dit is het verhaal van onze culinaire reis naar Toscane - een reis vol smaak, vriendschap en herinneringen die een leven lang meegaan.
Lees verder
tagliatelle-met-artisjok-en-citroen

Tagliatelle met artisjok en citroen

Zin in een smakelijk Italiaans gerecht? Probeer deze Tagliatelle met artisjok en citroen eens! Een perfecte mix van rijke artisjoksmaak en frisse citroentoets. Geschikt voor zowel doordeweekse maaltijden als chique diners. Laten we aan de slag gaan en genieten van deze heerlijke pasta!
Lees verder
pennette-alla-ropeton

Recepten van het Winterdiner 2023

Onze winterdiners in de voormalige kerk van Hensbroek stonden in het teken van gezelligheid, sfeervolle muziek en heerlijke gerechten, zoals de verrukkelijke Italiaanse aardappel-preisoep, smaakvolle Pasta Ropeton, sublieme Sous Vide gegaarde kalfswang met gerookte aardappelpuree en de romige Mascarpone sinaasappeltaart. Bekijk de onderstaande recepten om zelf deze hartverwarmende smaken thuis te bereiden.
Lees verder
mascarpone-sinaasappel-taart-winterdiner

Mascarpone sinaasappel taart

De Mascarpone sinaasappel taart is een heerlijk dessert met een perfect uitgebalanceerde smaak van romige mascarponekaas en frisse sinaasappels. Deze zachte en smeuïge taart is ideaal als nagerecht na een heerlijke maaltijd, of om uzelf te trakteren op een verwenmoment. Het zal zeker een glimlach op uw gezicht toveren!
Lees verder