

Nieuws en recepten


Olijfolie uit de verschillende regio’s in Italië

Welke soorten risotto zijn er wat zijn de verschillen?
Risotto is een klassiek Italiaans gerecht dat op allerlei manieren bereid kan worden. Van romige paddenstoelen risotto tot een stevige…

Tuindiner in Toscane tussen de wijnranken van villa Palagina.

Fettuccine Alfredo
Traditioneel Italiaans pastagerecht “Fettuccine Alfredo” Alfredo Pasta, het traditionele Italiaanse recept, is gemaakt met slechts 4 ingrediënten: fettuccine, parmezaanse kaas,…

Italiaanse perentaart
Deze perentaart is zo gemakkelijk te maken en is de perfecte manier om te pronken met de overvloed van de…

Pannamisù
Delicaat, fris en romig; pannamisù presenteert zich als een vernieuwend dessert ten opzichte van de klassieke versie. Een variant met…

Zelfgemaakt granola met kaneel en kardemom
Deze zelfgemaakte gekruide granola combineert klassieke ingrediënten zoals kaneel en noten met een snufje kardemom voor een unieke, Midden-Oosters geïnspireerde…

Gepekelde runderkogel met amarena kersen en gebrande hazelnoot
Bij het bedenken van het menu van dit jaar was het bij onze try-outs al snel duidelijk dat de combinatie…
