Samen in Puglia:
kokenreizenetenbezichtigenontdekken

Individuele thematische groepsreis
6 dagen | Puglia / Italië | 10-15 september 2023

wat kan je verwachten van deze culinaire reis naar PUGLIA?

SAMENVATTING:

Na een succesvolle culinaire reis in september 2021 naar noord Italië, gaan Remco en Ylenia Borsato in september 2023 weer op Italiaanse food tour! Samen met Style in Travel Group Travel uit Heerhugowaard organiseren zij wedermaal een 6-daags culinair arrangement in 4 prachtige steden in het ongerepte Puglia!


Deze reis naar Italië is is perfect voor de echte Italiaanse fanatiekelingen! Full immersion dus in de Italiaanse keuken; bezoek de leukste producenten, proef lokale wijnen, koop op de lokale markt, geniet van vers gemaakte burrata uit Ostuni en kook tenslotte met Remco en Ylenia.

Naast de unieke culinaire reis in Puglia, heb je zelf alle tijd om Ostuni, Lecce, Polignano al mare en Monopoli op eigen gelegenheid te verkennen. Er is genoeg tijd om buiten de groep om, je eigen planning te maken tijdens deze reis. Remco en Ylenia Borsato begeleiden u op deze reis.

Remco en Ylenia zijn opgegroeid nabij het Gardameer in Italië.

Deze twee gepassioneerde chef-koks kennen de Italiaanse keuken en gewoonten door en door. Elke zomer organiseren ze het inmiddels befaamde tuindiner in Noord-Holland, dit jaar inmiddels alweer de elfde editie. Als je interesse hebt om te boeken doe het dan snel; elk jaar zit het diner zo vol!

Route in het kort:

Dag 1: Aankomst in Brindisi
Dag 2: Foodtour Lecce
Dag 3: Ostuni
Dag 4: Foodtour Monopoli
Dag 5: Polignano al mare
Dag 6: Einde reis

POLIGNANOA MARE

TuinDiner Recepten

Hierbij de recepten van afgelopen editie 2021 & de Jubileumeditie 2020 in PDF formaat die we voor jullie beschikbaar hebben gemaakt. We hopen vooral dat het jullie lukt om een of meerdere recepten van deze editie thuis uit te proberen. Laten jullie ons even weten hoe het dan heeft gesmaakt?