Vanwege de overmatige belangstelling is het inschrijven op ons reserveformulier helaas niet meer mogelijk.Wij hopen u volgende jaar weer te mogen verwelkomen in onze prachtige paradijselijk tuin in Heiloo!

Culinare Groepsreis Naar Puglia Polignano Al Mare

Culinaire Reizen

Italië staat wereldwijd bekend om zijn heerlijke keuken. Het land heeft dan ook veel te bieden voor foodies die op zoek zijn naar een culinaire reis. Ylenia en Remco leggen op deze pagina uit waarom Italië zo'n geweldige bestemming is voor een culinair avontuur en waarom je een groepsreis samen met ons moet plannen!

Een onvergetelijke culinaire ervaring in Italië

Ieder jaar organiseren Remco en Ylenia diverse culinaire reizen naar Italië om jullie kennis te laten maken met dit veelzijdig prachtige land. Het doel is altijd hetzelfde, je te laten genieten van dit prachtige land door je mee te nemen naar de meest bijzondere plaatsen en je kennis te laten maken met de verrukkelijke Italiaanse keuken!

Italië staat wereldwijd bekend om zijn heerlijke keuken. De verse ingrediënten, authentieke gerechten en passie voor eten maken een culinaire reis door Italië tot een onvergetelijke ervaring. In dit artikel nemen we je mee op twee smaakvolle ontdekkingsreizen door Noord- en Zuid-Italië.

Reis 1 – Culinaire stedenreis door Noord-Italië

Italië staat wereldwijd bekend om zijn heerlijke keuken. De verse ingrediënten, authentieke gerechten en passie voor eten maken een culinaire reis door Italië tot een onvergetelijke ervaring.In deze blog nemen we je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis door Noord-Italië. We bezoeken enkele topbestemmingen voor foodies en proeven de lekkerste regionale specialiteiten.

Hoogtepunten van de reis

Tijdens deze culinaire stedenreis van een week bezoeken we:

  • Florence en Pistoia – Bekend om zijn kunst en architectuur uit de renaissance, maar ook om zijn bistecca alla fiorentina, een gegrilde T-bone steak.
  • Verona – Romantische stad met heerlijke wijnen en pasta’s
  • Mantova – Staat culinair bekend om zijn tortellini en mostarda di Cremona, een typische mosterdsaus.
  • Bologna – Ideale bestemming voor liefhebbers van pasta en mortadella

We overnachten in kleinschalige hotels en B&B’s met persoonlijke service. De reis wordt begeleid door een Nederlandstalige gids met uitgebreide kennis van de Italiaanse keuken.

Culinair genieten

Tijdens deze reis proeven we het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Denk aan:

  • Verse pasta’s zoals tagliatelle bolognese in Bologna
  • Heerlijke street food in Florence
  • Heerlijke pizza’s uit houtoven in Verona
  • Verse handgemaakte tortellini in Mantova
  • Italiaanse zoetigheden als tiramisu en pannacotta

We bezoeken lokale markten, proeverijen en toprestaurants om alle smaken van Italië te ontdekken. Kortom, een reis voor de echte fijnproever!

Meer dan eten alleen

Natuurlijk is er op deze reis meer dan eten alleen. We maken uitstapjes naar culturele hoogtepunten, wandelen door schilderachtige stadjes en genieten van het prachtige Italiaanse landschap.

Deze culinaire reis door Noord-Italië belooft een week vol lekker eten, nieuwe ervaringen en onvergetelijke herinneringen. Een aanrader voor iedereen met een passie voor het betere eten!

Interesse in deze reis? Bel direct Monique Meijer!Vragen over de reis zelf, de vlucht of overige vragen? Monique staat u graag te woord

Wil je mee?Neem dan contact op met Monique Meijer van Style in Travel!
Bellen kan ook op: 020-4280555