TuinDiner gaat samenwerken met Earth Water

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

We wijn verheugd dat we dit jaar samen gaan werken met Earth Water! Al het water wat wij gaan schenken tijdens onze TuinDiners deze zomer zal ALLEEN water zijn van Earth Water.

Ieder jaar hadden onze gasten de mogelijkheid om bronwater te bestellen of een karaf kraanwater op tafel te krijgen.

Dit jaar willen we iets terug doen voor een goed doel en bieden wij de flessen water (plat en bruisend) van Earth Water bijna voor de kostprijs aan.

Het concept Water voor Water vonden wij een zeer goed initiatief en willen ons hiervoor inzetten en hopen dat onze gasten dit ook willen omarmen.

Het concept van Earth Water is glashelder:

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je EARTH Water wilt drinken in plaats van kraanwater. 100% van de nettowinst die  wordt gerealiseerd met de verkoop van dit water, draagt Earth Water namelijk af om waterprojecten te financieren. Zij investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Dus door dit jaar Earth Water te drinken tijdens de TuinDiners help je mee om schoon drinkwater te creëren voor anderen die hier moeilijk toegang toe hebben.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van € 1.500.988,75 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

Meer berichten van het TuinDiner

Recepten Culinaire Reis Toscane 2020

Ylenia en ik hebben bijzonder uitgekeken naar onze culinaire reis naar Toscane dit jaar. Jullie kunnen denk ik wel begrijpen dat na

Recepten TuinDiner 2020

Het was weer fantastisch dit jaar, en ook dit keer moesten jullie nog even 2 weken wachten op de recepten. Maar daar