fbpx

Speciaal B&B arrangement voor gasten van het TuinDiner bij Pakhuis Dekker Heiloo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ook zo genoten van een gastronomische beleving in een prachtige orangerie te midden van een paradijselijke tuin in Heiloo door het team van Remco en Ylenia Borsato?

Overweegt U om langer van deze avond na te genieten? Wij verwelkomen u graag in één van de twee de B&B-kamers van het voormalig zaadpakhuis en monument Pakhuis Dekker in Heiloo om te komen logeren. Speciaal voor gasten van het Tuindiner is het volgende arrangement voor U samengesteld;

  • Een verblijf van 2 nachten in Dhr. Dekker-kamer, aan de achterzijde van het pand, kost €250,= Dit arrangement is voor 2 personen incl. het ontbijt op beide dagen, dat bestaat uit verschillende biologisch, lokale en verse producten.

  • Een verblijf van 2 nachten in de Mevr. Dekker-kamer, aan de voorzijde van het pand, kost €275,=. Dit arrangement is voor 2 personen incl. het ontbijt op beide dagen, dat bestaat uit verschillende biologische, lokale en verse producten.

Bij mooi weer wordt het ontbijt in de tuin geserveerd en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de strandcabine in Egmond. Pakhuis Dekker ziet uit naar uw komst!

Kans maken op GRATIS overnachting in dit deze superdeluxe B&B? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag!

Meer berichten van het TuinDiner

Recepten Culinaire Reis Toscane 2020

Ylenia en ik hebben bijzonder uitgekeken naar onze culinaire reis naar Toscane dit jaar. Jullie kunnen denk ik wel begrijpen dat na

Recepten TuinDiner 2020

Het was weer fantastisch dit jaar, en ook dit keer moesten jullie nog even 2 weken wachten op de recepten. Maar daar

Scroll naar top