TuinDiners editie 2020 gaan door!

Onze tuindiners gaan gelukkig door!

UPDATE 25 MEI 2020

Heerlijk, na maanden van onzekerheid hebben Ylenia en ik samen met Jack Zoon Tuincreaties aan de hand van de nieuwe versoepelingen de knoop doorgehakt en besloten om de TuinDiners door te laten gaan met in achtneming van de nieuwe corona regels.

Wat gaat er veranderen?

Allereerst: Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

Dus groepen vanaf 3 personen die aan een tafel zitten dienen 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). Wij hebben daarom besloten om voor het gemak vooral tafels van 4 in te richten voor groepen die NIET deel uitmaken van hetzelfde huishouden.

Hoeveel personen kunnen nu reserveren voor het TuinDiner?

Normaal kunnen we 60 tot 65 gasten verwelkomen in onze orangerie. Nu zijn dit er maximaal 38 geworden.

Maar er is goed nieuws!

Onze tuinarchitect Kees Zoon van Jack Zoon Tuincreaties is zoals jullie weten bijzonder creatief en samen met hem en zijn vrouw hebben Ylenia en ik gekeken hoe we toch meer gasten kwijt kunnen. Toen kwam het fantastische idee om ook buiten de orangerie knusse hoekjes te maken waar mensen kunnen zitten!

  • Er zullen direct rechts van het terrein 4 plaatsten beschikbaar komen onder het open tuinhuis (overdekt) midden in het gras!
  • Voor de orangerie rechts is er een grasveld bij een bamboebos. Ook daar zullen er vier tafels van 4 personen komen (buiten).

En Kees kennende worden dit weer super knusse en gezellige hoekjes die ZEKER niet zullen onderdoen aan de plaatsen in de orangerie.

Er is wel een MAAR gebonden aan deze plaatsen, gezien deze plaatsten meer in de buitenlucht zijn, is een normale zomeravond wel een must. Er is in ieder geval gedacht aan vuurkorven en eventueel dekentjes. Maar hey……. het wordt bloedheet deze zomer! 

Dus, wat nu?

U wordt de komende 2 weken door ons persoonlijk gebeld met een duidelijke uitleg van de aanpassing van uw reservering! Nog heel even geduld dus 😉

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Standaard afbeelding
Remco Borsato
Remco is samen met zijn vrouw Ylenia oprichter van het TuinDiner concept en is werkzaam als kok tijdens de diners in de zomer. In het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen Internet bedrijf sinds het jaar 2000. Vader van 2 prachtige enthousiaste kinderen waar hij uiteraard zielsveel van houdt.
Artikelen: 33