Vanwege de overmatige belangstelling is het inschrijven op ons reserveformulier helaas niet meer mogelijk.Wij hopen u volgende jaar weer te mogen verwelkomen in onze prachtige paradijselijk tuin in Heiloo!

fabiana-dammers op TuinDiner 2023

Fabiana Dammers komt zingt op het TuinDiner op 15 juli

De zomermaanden brengen ons niet alleen warm weer en prachtige lange dagen, maar ook de kans om te genieten van ons geliefde culinaire TuinDiner evenement. Gesitueerd in Heiloo, transformeert TuinDiner de zomeravonden in een idyllisch, Toscaans landschap waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid vijfgangendiner aan een lange, sfeervol aangeklede tafel.

Dit jaar, op 15 juli, voegen we een bijzonder speciaal ingrediënt toe aan deze betoverende ervaring: de melodische klanken van Fabiana Dammers, een getalenteerde Italiaans-Nederlandse singer-songwriter.

Fabiana groeide op in IJmuiden, opgevoed door haar Italiaanse moeder en Nederlandse vader. Deze tweetalige opvoeding schonk haar een diep begrip en waardering voor de melodische schoonheid van de Italiaanse taal, een invloed die duidelijk naar voren komt in haar muziek. Haar muzikale reis begon toen ze als tiener een gitaar van haar vader kreeg, wat leidde tot een succesvolle carrière die culmineerde in het winnen van de jury- en publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-Songwriter in 2008.

Sindsdien heeft Fabiana’s carrière grote hoogten bereikt. Ze studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam en bracht in 2012 haar debuutalbum “The Girl You Love” uit, waarin haar unieke ‘Fabfolk’ stijl tot uiting komt.

Op de avond van 15 juli brengt Fabiana haar muzikale flair naar TuinDiner. Terwijl je geniet van het voortreffelijke vijfgangendiner, zal haar betoverende stem de sfeer nog verder verhogen. Ze zal haar eigen Italiaanse nummers en populaire Italiaanse hits ten gehore brengen, terwijl je onder de sterren dineert in onze Toscaanse tuin.

Met de toevoeging van Fabiana Dammers aan de line-up wordt TuinDiner 2023 nog specialer. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Heiloo op 15 juli!

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 289