Vanwege de overmatige belangstelling is het inschrijven op ons reserveformulier helaas niet meer mogelijk.Wij hopen u volgende jaar weer te mogen verwelkomen in onze prachtige paradijselijk tuin in Heiloo!

Een Zomer van TuinDiners in Heiloo: Lachen, Eten en Muzikale Betoveringen

De zomer van 2023 was er een van culinaire ontdekkingen, muzikale betovering en pure vreugde in de paradijselijke tuin van Jack Zoon Tuincreaties. Vanaf 20 juni tot 3 september hebben we het genoegen gehad om 40 TuinDiners te organiseren, een traditie die we nu al 11 jaar in ere houden.

Met trots kunnen we zeggen dat we dit seizoen maar liefst 2.643 gasten hebben mogen verwelkomen. Elke avond was weer een nieuw avontuur, een ander verhaal. De fonkeling in de ogen van onze gasten, de schaterlach die door de tuin echoot, en de blijdschap van samen zijn – elk van deze momenten heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen.

Een bijzonder aspect dat elke avond magisch maakte, was de akoestische live muziek. We hadden het geluk enkele van de meest getalenteerde artiesten aan onze zijde te hebben. Edouard, met zijn verleidelijke Franse chansons, bracht een vleugje romantisch Parijs naar onze tuin. Stef en Co betoverden ons met hun meesterlijke combinatie van gitaar en harp, terwijl Tim & Marije van de Wedding Bells ons meenamen op een reis van folk tot pop. En natuurlijk, onze Italiaanse Fabiana, wiens Italiaanse melodieën velen hebben geraakt.

Na zo’n succesvolle zomer kijken we nu al uit naar onze winterdiners in de voormalige kerk van Hensbroek. En uiteraard, de volgende zomer, waar we weer met open armen en een tafel vol lekkernijen klaarstaan voor de volgende reeks TuinDiners.

Tot slot willen we onze oprechte dank uitspreken naar ons toegewijde team, onze getalenteerde artiesten en natuurlijk jullie, onze gasten. Zonder jullie zou deze ervaring niet hetzelfde zijn geweest. We zijn net klaar met onze diners maar kunnen nu al terugkijken naar prachtige herinneringen die we samen hebben gemaakt en die nog gaan komen!

Hoogtepunten van ons TuinDiner dit jaar (video)

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 289