Gaan de TuinDiners deze zomer nog door?

Ylenia en ik beginnen nu mailtjes binnen te krijgen met de vraag of de TuinDiners gevaar lopen in verband met het coronavirus. Een helder antwoord kan ik hier niet op geven uiteraard omdat we nu niet precies weten hoe de overheid verder gaat beslissen m.b.t. houden van evenementen dit jaar.

Zelf ben ik redelijk positief gestemd, gezien onze diners pas juli gaan beginnen. Ook wachten wij nog op een goedkeuring van de gemeente Heiloo voor de evenementenvergunning die ieder jaar nodig is om dit te kunnen organiseren!

Zodra deze er groen licht is voor onze vergunning zal er gereserveerd kunnen worden voor editie 12 alweer van onze TuinDiners! Uiteraard houden we jullie op de hoogte via onze Nieuwsbrief (als je nog niet bent ingeschreven doe het dan meteen zodat je dit als eerste weet) en via Facebook, Instagram en Twitter.

Een ding is zeker, wij hebben er zoals gebruikelijk weer heel veel zin in, en kunnen niet wachten om weer samen met jullie te zijn in die prachtige paradijselijke tuin in ons mooie Heiloo!

De winter is amper begonnen, en van mij mag de zomer al beginnen, voor jullie ook?

Un abbraccio!

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco is samen met zijn vrouw Ylenia oprichter van het TuinDiner concept en is werkzaam als kok tijdens de diners in de zomer. In het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen Internet bedrijf sinds het jaar 2000. Vader van 2 prachtige enthousiaste kinderen waar hij uiteraard zielsveel van houdt.

Artikelen: 167