Ontdek de data van de 40 nieuwe TuinDiners voor de zomer van 2024!

Goed nieuws voor onze gasten en fans van het TuinDiner! De data voor de 40 nieuwe TuinDiners voor de zomer van 2024 zijn eindelijk bekend en vanaf 1 maart kan je daadwerkelijk reserveren. Dit geeft je alle tijd om eerst met vrienden, familie of collega’s af te stemmen welke avond het beste zou schikken om te reserveren op 1 maart. Ben je benieuwd naar de beschikbare data? Klik in de navigatie dan op TuinDiner 2024 of scroll naar beneden op deze pagina.

We hebben ervoor gezorgd dat er dit jaar een heerlijke selectie van Italiaanse gerechten op het menu staat. Dus als je een liefhebber bent van de Italiaanse keuken, zorg dan dat je deze data niet mist. Klik op de link en ontdek wanneer jij kunt genieten van een sfeervol TuinDiner. Remco, Ylenia en ons hele TuinDiner team kijken er naar uit om je te verwelkomen op een van onze TuinDiners deze zomer!

We hebben gezorgd voor een onvergetelijke line-up voor de zomer van 2024. Elke TuinDiner is zorgvuldig gepland om een unieke ervaring te bieden, met een mix van traditionele Italiaanse gerechten met een moderne twist die je zeker weer zullen verrassen! We zijn nu al druk bezig met het menu voor deze zomer, een specifiek eigen thema en speciaal geselecteerd wijnarrangement om de smaken nog verder te versterken. De sfeer, het eten en de ervaring zijn allemaal zorgvuldig ontworpen om voor jouw als gast weer een magische avond te creëren zoals je dat bij ons gewend bent.

Vanaf 1 maart te reserveren!Het aftellen is begonnen…

00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden

Hier een overzicht van alle 40 TuinDiners.We beginnen al op 14 juni en eindigen op 7 september

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 285