TomarchioTomarchio

Tomarchio Bio frisdranken

In 1920 begon Filippo Tomarchio met het produceren van handgemaakte vruchtendranken op Sicilië. Ze zijn gemaakt van eenvoudige en pure grondstoffen die op het eiland worden geproduceerd.

Aanvankelijk werden deze dranken alleen in houten kisten verkocht. Sinds 1960 is de distributie uitgebreid naar het hele eiland Sicilië. Later veroverden ze naast alle Siciliaanse consumenten ook de rest van de wereld.

Vandaag de dag is Sicilië nog steeds de kern van het bedrijf en worden daar alle biologische grondstoffen voor de bio frisdranken geteeld.

De bio frisdranken van Tomarchio bevatten maar liefst 16% puur fruit en zuiver bronwater van nabij de Etna vulkaan.

Dit jaar worden deze heerlijke bio frisdranken van Tomarchio geserveerd tijdens onze tuindiners.

Het assortiment van de biologische Tomarchio frisdranken:

Cola Bio – Frisdrank van Cola met Citroen

Geschikt voor veel mensen, maar niet voor iedereen! Onze biologische cola is erg Siciliaans, met een unieke en speciale smaak.

Het sterke aroma van kolanoot staat in schril contrast met het sterke aroma van “Limoni di Siracusa IGP”.

De smaak is vol en delicaat, ten slotte versterkt door de natuurlijke zoetheid van biologisch Siciliaans druivensap en johannesbroodsap.

Limonata Bio – Frisdrank van Citroen

Voor de biologische limonade van Tamorchi wordt alleen het sap van “Limoni di Siracusa BGA” gebruikt.

Deze citrusvrucht wordt alleen in Syracuse gekweekt en met de hand geoogst en wordt gekenmerkt door zijn sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur, natuurlijk vers, uitgebalanceerd en rijk aan essentiële oliën.

In combinatie met het water van de hellingen van de Etna is de zuurgraad matig en verfrissend.

Gazzosa Bio – Frisdrank met prik

De unieke en verfrissende smaak komt van de ingenieuze combinatie van het water van de Etna en het rijke en rijke aroma van “Limone di Siracusa IGP”, rijk aan bijzonder aromatische vitamine C.

Om de smaak te verrijken is er biologisch Siciliaans druivensap aan toegevoegd. De Tomarchio Gazzosa BIO is veelzijdig en makkelijk te drinken.

Het wordt traditioneel gemengd met een lepel citroenpuree of in de zomer met wijn.

Aranciata Bio – Frisdrank van Sinaasappel

Ze kwam oorspronkelijk uit Ribeira, Sicilië, en staat wereldwijd bekend als “la Bionda Siciliana”.

We hebben het natuurlijk over “Arancia di Ribera DOP”, en is gekozen als het hoofdingrediënt van deze unieke biologische sinaasappelsapdrank, zodat je de ware smaak van Sicilië kunt proeven.

Rijk aan vitamine A, B1, B2 en C, mineralen en natuurlijke suikers, maakt maakt dit vruchtensap heerlijk, delicaat, zoet en verfrissend. Geschikt voor alle maaltijden op elk moment van de dag.

Mandarino verde – Frisdrank van groene mandarijn

Met 16% sap van Siciliaanse groene mandarijn. Sterke smaak, intens en aanhoudend aroma met een boeket vol mediterrane geuren die je zachtjes bij elke slok kan waarnemen .

Voor de verfrissende frisdrank is het sap van de beste groene mandarijnen (green tangerine) van Sicilië gekozen, het is aromatisch en zoet van smaak, het maakt deze frisdrank lekker, veelzijdig en perfect op elk moment van de dag.

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Standaard afbeelding
Remco Borsato
Remco is samen met zijn vrouw Ylenia oprichter van het TuinDiner concept en is werkzaam als kok tijdens de diners in de zomer. In het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen Internet bedrijf sinds het jaar 2000. Vader van 2 prachtige enthousiaste kinderen waar hij uiteraard zielsveel van houdt.
Artikelen: 56