culinaire-reis-italiaanse-kok-style-in-travel-verona

Presentatie Culinaire Reis naar Italië

Op woensdag 21 april was de presentatie van Culinair Italië bij Style in Travel (onze reispartner) waarin Remco Borsato de culinaire aspecten heeft uitgediept van de Italiaanse cultuur. Ook de steden die aanstaande september worden bezocht worden toegelicht en wat je kan verwachten van deze unieke culinaire reis die Remco & Ylenia samen met Style in Travel hebben georganiseerd (er zijn nog een aantal plekken over ;-)).

Het eerste deel is dus gepresenteerd door Remco Borsato en zal over het culinaire aspect gaan van deze reis. Het tweede gedeelte van de video wordt uitgebreid gesproken over de WAANZINNIGE wijnen die Italië rijk is. Deze presentatie is verzorgd door winewriter en top vinoloog Ellen Dekkers.

Bekijk de presentatie in onderstaande video!

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco is samen met zijn vrouw Ylenia oprichter van het TuinDiner concept en is werkzaam als kok tijdens de diners in de zomer. In het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen Internet bedrijf sinds het jaar 2000. Vader van 2 prachtige enthousiaste kinderen waar hij uiteraard zielsveel van houdt.

Artikelen: 167