Voorjaarsdiner in de kerk van HensBroek
7,8,10,11 & 12 maart 2023

Dineren in een voormalige kerk

Na een een zeer succesvolle eerste editie van ons Kerkdiner vorig jaar, zijn we bijzonder verheugd om 7,8,10,11 & 12 maart voorjaar diners te kunnen organiseren in een bijzondere locatie: De voormalige kerk in Hensbroek!

In deze bijzondere voormalige kerk die uit de 16e eeuw dateert serveren wij een heerlijk Italiaans 4 gangen diner. (het menu blijft nog een verrassing natuurlijk). Wat we u wel kunnen verklappen is dat het voorgerecht vegetarisch is, ons pastagerecht op basis van vis is.

Wat kunt u verwachten en wat gaat het kosten?
Een 4-gangen diner die zorgvuldig is samengesteld uit een: Antipasto, Pasta gerecht, Vlees gerecht & Dessert.
gerecht & Dessert.

De kosten voor een compleet diner bedragen 54.50 p.p. Vooraf kunt u genieten van een heerlijk Italiaanse aperitivo. Na afloop sluiten we de avond af met een heerlijke espresso, koffie of thee. (inclusief aperitief en koffie, exclusief overige dranken)
Wijnarrangement € 25,50 (optioneel)
Wilt u uw diner compleet maken, hebben Remco & Ylenia een speciaal Italiaans wijnarrangement samengesteld. Ieder glas wijn is tot in perfectie afgestemd op het gerecht waarbij het geserveerd wordt.
Sfeervolle live muziek met de Franse chansonnier Edouard
Chansonnier Edouard zingt tussen de gerechten door bekende Franse chansons, die hij op zijn aimabele en improviserende wijze aankondigt, zichzelf begeleidend op akoestische gitaar.
Aanvangstijd & Duur
Gedetailleerde informatie over de duur en aanvang van de diners krijgt u via de email een week voor de datum van uw reservering. (mocht je het idee hebben de mail niet gekregen te hebben, check dan je spambox!)
Adres
Het adres waar de lentediners worden gehouden is: Hensbroeker Kerk, Kerkweg 2 te Hensbroek
Parkeergelegenheid
Voor de kerk is er een kleine parkeerplaats. Er staat een parkeerwacht die u de weg zal wijzen.

De Diners:

Helaas zijn de winterdiners al bijna volgeboektWilt u toch nog aanschuiven? Schrijf u dan in op ons reserveformulier. Bij eventuele annuleringen kunnen wij u dan direct bellen.
Bij voldoende animo verwachten wij ook nog extra data voor onze winterdiners!

Reserveformulier KerkDiner


TuinDiner Recepten

Hierbij de recepten van afgelopen editie 2021 & de Jubileumeditie 2020 in PDF formaat die we voor jullie beschikbaar hebben gemaakt. We hopen vooral dat het jullie lukt om een of meerdere recepten van deze editie thuis uit te proberen. Laten jullie ons even weten hoe het dan heeft gesmaakt?