Winterdiners 2024: Een Culinaire Reis in de voormalige kerk van Hensbroek (Update nu extra Bonus Avond)

VANAF 18:00 OP 1 JANUARI TE BOEKEN!

Onze kerkdiners in februari zijn helaas al volgeboekt…SCHRIJF JE IN OP ONS RESERVEFORMULIER OM ER TOCH BIJ TE ZIJN BIJ EVENTUELE ANNULERINGEN OF BONUS DINERS!


Reserveformulier KerkDinerOverzicht Kekrkdiners voor de maand februari


Na een een fantastische editie van onze TuinDiners in de zomer van 2023, zijn we bijzonder verheugd om 16,17,18 & 23,24 & 25 februari Winterdiners te kunnen organiseren in wedermaal een bijzondere locatie: De voormalige kerk in Hensbroek!

In deze bijzondere kerk die uit de 17e eeuw dateert serveren wij een Italiaans 4 gangen diner wat bestaat uit typische Italiaanse wintergerechten. (het blijft nog een verrassing natuurlijk). Wat kunt u verwachten en wat gaat het kosten?

Een 4-gangen diner die zorgvuldig is samengesteld uit een: antipasto, pasta gerecht, vleesgerecht & dessert

De kosten voor een compleet diner bedragen 55.50 p.p. Vooraf kunt u genieten van een heerlijk Italiaanse aperitivo. Na afloop sluiten we de avond af met een heerlijke espresso, koffie of thee. (inclusief aperitief en koffie, exclusief overige dranken)

Wijnarrangement € 27,50 (optioneel)

Wilt u uw diner compleet maken, hebben Remco & Ylenia een speciaal Italiaans wijnarrangement samengesteld. Ieder glas wijn is tot in perfectie afgestemd op het gerecht waarbij het geserveerd wordt.

Sfeervolle live muziek met chansonnier Edouard, Jet Stam en The Weddingbells.

Dit winterseizoen belooft een magische versmelting van culinaire verfijning en muzikaal talent te worden in de historische ambiance van de voormalige kerk van Hensbroek. Wij zijn verheugd om te bevestigen dat de vertrouwde klanken van onze TuinDiner-avonden ook tijdens de wintermaanden zullen weerklinken.

De charismatische Franse chansonnier Edouard zal ons wederom betoveren met zijn hartverwarmende melodieën.

De talentvolle Jet Stam uit Heiloo, wiens stem al zoveel zomeravonden heeft opgeluisterd, zal de koude nachten verwarmen met haar muziek.

En natuurlijk mag het dynamische muzikale duo Marije en Tim van de Wedding Bells niet ontbreken. De combinatie van Tim’s vrolijke romantiek en Marije’s sprookjesachtige melancholie creëert een bijzonder geluid dat zowel boeit als ontroert tijdens onze diners

Bereid u voor op een zintuigelijke reis waar gastronomie en muziek harmonieus samengaan en creëer herinneringen die nog lang nazullen resoneren.

Aanvangstijd & Duur

Gedetailleerde informatie over de duur en aanvang van de diners krijgt u via de email een week voor de datum van uw reservering. (mocht je het idee hebben de mail niet gekregen te hebben, check dan je spambox!)

Adres

Het adres waar de winterdiners worden gehouden is: Hensbroeker Kerk, Kerkweg 2 te Hensbroek

Parkeergelegenheid

Voor de kerk is er een kleine parkeerplaats. Er staat een parkeerwacht die u de weg zal wijzen.

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 285