Nathalie Faure is de winnaar van onze Culinaire reis naar Toscane 2021!

We zijn zeer verheugd dat Nathalie Faure de winnaar is geworden van de Culinaire reis naar Toscane die wij samen met Style in Travel uit Heerhugowaard ieder jaar organiseren.

Nathalie zal ons vergezellen naar Toscane in 2021 en de nieuwe data zullen binnenkort bekendgemaakt worden!

Er deden dit jaar uiteindelijk 157 gasten aan de prijsvraag mee, en er kon er uiteindelijk natuurlijk maar 1 winnen!

We hebben de loting opgenomen via een screencast die je hieronder kan terug kan zien.

Aanstaande 4 oktober vertrekken we naar Toscane voor de culinaire reis van de editie 2020. Uiteraard kan je de foto’s van deze reis hier op onze website bekijken zodra we het reisverslag af hebben 😉

Zelf zin om ons te vergezellen naar Toscane op 4 oktober? Kijk dan op de website van Style in Travel uit Heerhugowaard voor meer informatie!

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 287