fbpx

Recepten TuinDiner 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het was weer fantastisch dit jaar, en ook dit keer moesten jullie nog even 2 weken wachten op de recepten. Maar daar zijn ze dan! De recepten van het TuinDiner 2020 😉

Na een redelijke korte voorbereidingstijd vanwege covid-19 was het bijzonder te horen dat velen van jullie dit het lekkerste menu vonden van de afgelopen 10 edities!

Bezie de recepten als een leidraad voor een recepten die je eigen twist gaan krijgen en op jouw smaak afgestemd zijn. Dat is toch het allermooist aan koken?

We gaan deze recepten ook in videoformaat maken, maar daar is nog iets meer voorbereidingstijd nodig aan onze kant. Ik hoop op jullie begrip en geduld 😉

We hopen vooral dat het jullie lukt om een of meerdere recepten van deze editie thuis uit te proberen. Laten jullie ons even weten hoe het dan heeft gesmaakt?

Ylenia en ik gaan nu druk op zoek naar de volgende recepten die we gaan maken voor de wintereditie en het volgend TuinDiner. De zoektocht gaat al beginnen over 2 weken als we in Italië zullen zijn om inspiratie op te doen tijdens onze Culinaire Reis naar Toscane.

Meer recepten van het TuinDiner

Scroll naar top