winnaars-tuindiner-vinologico-wijnen

Winnaars van de VinoLogico wijnen zijn bekend.

Ah, wijn en het TuinDiner, een combinatie om bij weg te zwijmelen! Of beter nog: om te winnen! Afgelopen vrijdag was een dag van wijn en rozen voor niet één, maar acht gasten van het TuinDiner. Waarom acht? Omdat Frank Kuijper, de gulle eigenaar van VinoLogico (de wijnleverancier van de wijnen die dit jaar zijn geserveerd tijdens de TuinDiner) , besloot dat één winnaar gewoonweg niet genoeg was!

Stel je dit voor: Remco & Ylenia, onze wijn-superhelden, vliegen van huis naar huis, maar in plaats van capes dragen ze dozen gevuld met VinoLogico’s beste druivensap. Oorspronkelijk was het idee dat één gelukkige ziel een hele doos wijn zou krijgen. Maar Frank, die altijd een extra aas in zijn mouw heeft, dacht: “Waarom stoppen bij één?” Dus besloot hij in een vlaag van opperste genereusheid om nog een volledige doos en zes losse flessen weg te geven.

Dus ja, uiteindelijk waren er acht dolgelukkige TuinDiner-gasten die hun weekend een stuk “vloeibaarder” konden maken. Je weet wel, dat moment waarop je een slok neemt en je mondhoeken spontaan omhoog krullen? Dat dus, maar dan zeven keer extra.

Bij het TuinDiner zorgen we niet alleen voor geweldig eten en unieke ervaringen; we zorgen ook voor geweldig gelukkige gasten. Dus Frank en al onze lieve gasten, op naar de volgende ronde! 🍷😉

Winnaars van de kist wijn 🍷: Esmee Avenhuis & Gert-Jan BonneveldUiteindelijk toch nog een 2e winnaar, Gert-Jan was de gelukkige 😉

Winnaars 6 extra flessen wijn 🍷:De winnaars zij: Anita-Booten, Irene Brugman, Annelies Stoop, Marjolein en Jan Abbas, Sven Lahmann & Carla Snoek.

Deel dit artikel of recept met je vrienden!
Remco Borsato
Remco Borsato

Remco Borsato is een gepassioneerde Italiaanse kok met meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn diepgaande kennis van Italiaanse producten, ingrediënten en wijnen door middel van kookworkshops, culinaire reizen en het organiseren van bijzondere TuinDiners met traditionele Italiaanse gerechten.

Remco en zijn vrouw Ylenia, docente Italiaans, organiseren al sinds 2010 ieder jaar 40 TuinDiners. Hij schrijft met passie over de Italiaanse eetcultuur en deelt zijn favoriete traditionele familierecepten op TuinDiner.nl

Artikelen: 286