fbpx
Wat kan je verwachten

Meer dan samen koken...

Deze editie zullen we verblijven in Borgo Antico Casa Al Bosco in Pistoia nabij Firenze.

Er zal onder andere een bezoek worden gebracht aan het wereldberoemde wijnhuis Antinori, gaan we samen truffels zoeken en ze daarna tijdens een volledig verzorgde lunch opeten. We gaan de prachtige stad Lucca bezoeken en natuurlijk veel met elkaar koken!

CULINAIRE REIS TOSCANE

REISSOM € 995,- PER PERSOON

Inclusief

Exclusief

Volledige informatie over deze reis en direct boeken?

En ja, toscane is echt adembenemend...

Wat maakt deze reis bijzonder?

Omdat dit deel van Italië vol is van culinaire heerlijkheden, hebben we een leuke reis voor je uitgekozen met heerlijke kookworkshops die we samen in een kleine groep van maximaal 20 culinaire enthousiastelingen gaan bereiden. Zo leer je de Toscaanse keuken pas echt kennen.

We verblijven in een traditioneel Toscaans landhuis van begin 1600! Het rustieke karakter van het pand is in perfecte balans met de landelijke inrichting van de ruimtes. Veel oude elementen als houten balken en schouwen gaan mooi samen met de antieke meubels in de woon- en slaapkamers.

Reacties van onze vorige gasten

Zoeken & samen opsnoepen

Samen Truffels zoeken

De komende 2020 editie staat ook een truffel zoektocht gepland.

Wat gaan we doen en wat kan je dan verwachten? Je staat lekker vroeg op zodra de Toscaanse hanen beginnen te kraaien. Daarna gaan we naar de truffel boer toe om samen met hem en zijn honden truffels te zoeken.

We krijgen natuurlijk uitleg over alles wat met truffels te maken heeft en natuurlijk praktische tips hoe we deze zelf het beste kunnen vinden.

Na de tocht gaan we samen met de truffel boer het zwarte goed zelf proeven in een ambachtelijk bereide lunch door de boer zelf.

Nieuws ontvangen over onze culinaire reizen?

Schrijf je dan direct in op onze nieuwsbrief!

Scroll naar top