🍁 Romige Cannellini bonen met verse kruiden 🌿
Van Heiloo naar het hartje van Toscane met ons hemelse herfstgerecht: Romige canellini bonen met verse kruiden. Dit is niet…
Kalfsstoofpot met eekhoorntjesbrood in fricassee
Cari amici della cucina TuinDiner! Nu de herfst zijn intrede doet en onze geliefde TuinDiners tot een einde zijn gekomen,…
Ricotta Gnocchi met Ansjovis en Citroen
Hoppa, laten we even een uitstapje nemen naar de zonovergoten kusten van Italië met dit hemelse recept voor Ricotta Gnocchi…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato is een klassiek Italiaans gerecht dat zijn oorsprong vindt in de regio Piemonte, in het noordwesten van Italië.…
Vegetarische courgette lasagna
In de zomer van 2024 introduceerden we bij het TuinDiner in Heiloo een verrassend vegetarisch hoofdgerecht: onze Courgette Lasagna. Dit…
Gevulde Portobello met rose harissa
Als mede-oprichter van het TuinDiner, samen met mijn vrouw Ylenia, streven we ernaar om voor elke gast een onvergetelijke culinaire…
Flat Iron Steak met aardappelpuree en gewokte bimi
We duiken in het verhaal achter één van de meest geliefde gerechten van ons TuinDiner: de hemelse Flat Iron Steak…
Delizia alla Pesca: Een heerlijk nagerecht met een vleugje nostalgie
Laat me je meenemen op een reis naar de jeugd van Remco en Ylenia, waar de wortels van dit heerlijke…
Branzino alla TuinDiner: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met fregola en citroenblad olie
Als de zomerzon langzaam zakt en de schemering haar intrede doet in wat wel de mooiste tuin van Nederland moet…
Mezze Maniche pasta van Mancini met Aubergine Crème en Italiaanse Saucijs
Het 2e gerecht tijdens onze TuinDiners dit jaar was zoals gebruikelijk het pasta gerecht. En zoals wij al tijdens onze…
Gegrilde Paprika-Tomatensoep met Burrata Room: Een TuinDiner Zomerklassieker
Amici, laat me jullie meenemen naar een zwoele zomeravond in onze TuinDiner-orangerie. De geur van gegrilde paprika’s vult de lucht,…
Lasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist
Sous vide gegaarde kalfshaas medaillon geserveerd op een romige aardappel/bleekselderij risotto met Parmezaan crème
In de unieke setting van de voormalige kerk van Hensbroek, boden Remco en Ylenia tijdens de Winterdiners van afgelopen februari…
Risotto met aardappelblokjes en bleekselderij: Een ode aan Mieke Hoebee
Pasta met pittig gegrilde Hokkaido pompoen & burrata crème
Dun gesneden winterpeen gemarineerd in limoensap met cannellini bonen crème
In de sfeervolle atrium van de oude voormalige Kerk van Hensbroek, waar verleden en heden zich samenvatten als een gastronomisch…
Heerlijk Zabaglione Recept voor Nagerecht Fans
Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken en op zoek naar een smaakvol en eenvoudig te bereiden nagerecht? Ontdek dan nu hoe u zelf thuis de lekkerste…
Semifreddo Recept: Heerlijk Italiaans Dessert
Stelt u zich eens voor: een zijdezachte textuur die smelt op uw tong, een perfecte balans van zoet en koel – dat is wat…
Risotto alla Milanese – Het gouden risottorecept uit Milaan
Risotto alla Milanese, ook wel bekend als saffraanrisotto, is hét signature gerecht van Milaan. Deze romige, gouden risottoschotel met een…
Brasato al Barolo – Een klassiek Italiaans rundvlees gerecht
Brasato al Barolo is een traditioneel Italiaans rundvlees gerecht afkomstig uit de regio Piemonte. Het is een stoofschotel waarin malse…