
Cannoli Siciliani
Benvenuti a tutti! Laat je meevoeren naar de zonovergoten heuvels van Sicilië met ons authentieke recept voor Cannoli Siciliani. Deze…

Bombette Pugliesi
Onder de warme oktoberzon van Puglia verzamelden we ons met 15 kookgekke Italië-liefhebbers in de rustieke keuken van Masseria Chicco…

Focaccia Barese
Cari amici della cucina! Lieve vrienden van de keuken! Afgelopen week hebben wij, een groep van 15 kookgekke Italië-liefhebbers, ons…

Sporcamuss: Een Zoete Herinnering aan Onze Pugliese Kookavonturen
Lieve TuinDiner-vrienden en mede-Italië-liefhebbers, Mamma mia, wat hebben we genoten tijdens onze recente culinaire reis naar het prachtige Puglia! Van…

Orechiette met cime di rapa (raapstelen)
De oktoberzon zet de olijfgaarden van Puglia in een gouden gloed. De geur van verse kruiden danst door de lucht,…

Risotto met Cardoncelli paddenstoelen
In de schaduw van de oude olijfbomen van Masseria Chicco Rizzo, omringd door het adembenemende landschap van Puglia, hebben we…

Vijgen Tiramisù uit Puglia
Tijdens een culinaire reis met 15 reisgenoten naar Masseria Chicco Rizzo in Puglia, maakte dit dessert zijn debuut: Vijgen Tiramisu…

🍁 Romige Cannellini bonen met verse kruiden 🌿
Van Heiloo naar het hartje van Toscane met ons hemelse herfstgerecht: Romige canellini bonen met verse kruiden. Dit is niet…

Kalfsstoofpot met eekhoorntjesbrood in fricassee
Cari amici della cucina TuinDiner! Nu de herfst zijn intrede doet en onze geliefde TuinDiners tot een einde zijn gekomen,…

Ricotta Gnocchi met Ansjovis en Citroen
Hoppa, laten we even een uitstapje nemen naar de zonovergoten kusten van Italië met dit hemelse recept voor Ricotta Gnocchi…

Vitello Tonnato
Vitello Tonnato is een klassiek Italiaans gerecht dat zijn oorsprong vindt in de regio Piemonte, in het noordwesten van Italië.…

Vegetarische courgette lasagna
In de zomer van 2024 introduceerden we bij het TuinDiner in Heiloo een verrassend vegetarisch hoofdgerecht: onze Courgette Lasagna. Dit…

Gevulde Portobello met rose harissa
Als mede-oprichter van het TuinDiner, samen met mijn vrouw Ylenia, streven we ernaar om voor elke gast een onvergetelijke culinaire…

Flat Iron Steak met aardappelpuree en gewokte bimi
We duiken in het verhaal achter één van de meest geliefde gerechten van ons TuinDiner: de hemelse Flat Iron Steak…

Delizia alla Pesca: Een heerlijk nagerecht met een vleugje nostalgie
Laat me je meenemen op een reis naar de jeugd van Remco en Ylenia, waar de wortels van dit heerlijke…

Branzino alla TuinDiner: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met fregola en citroenblad olie
Als de zomerzon langzaam zakt en de schemering haar intrede doet in wat wel de mooiste tuin van Nederland moet…

Mezze Maniche pasta van Mancini met Aubergine Crème en Italiaanse Saucijs
Het 2e gerecht tijdens onze TuinDiners dit jaar was zoals gebruikelijk het pasta gerecht. En zoals wij al tijdens onze…

Gegrilde Paprika-Tomatensoep met Burrata Room: Een TuinDiner Zomerklassieker
Amici, laat me jullie meenemen naar een zwoele zomeravond in onze TuinDiner-orangerie. De geur van gegrilde paprika’s vult de lucht,…

Lasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist
Ontdek de heerlijke combinatie van Italiaanse lasagna en Griekse moussaka in één gerecht! Deze ovenschotel met lagen aardappel, aubergine, rundergehakt en romige bechamelsaus is verrassend makkelijk te maken en zit boordevol smaak en voedzame ingrediënten. Of je hem nu traditioneel maakt of varieert met vegetarische opties, deze lasagna is altijd een succes. Lees snel verder voor het volledige recept en tips - een mediterrane smaaksensatie gegarandeerd!

Sous vide gegaarde kalfshaas medaillon geserveerd op een romige aardappel/bleekselderij risotto met Parmezaan crème
In de unieke setting van de voormalige kerk van Hensbroek, boden Remco en Ylenia tijdens de Winterdiners van afgelopen februari…