Recepten

Bekijk onze lekkerste recepten op onze recepten pagina. Je vind hier alle recepten die we op onze tuindiners hebben bereid & onze eigen favorieten huisrecepten.
pennette-alla-ropeton

Recepten van het Winterdiner 2023

Onze winterdiners in de voormalige kerk van Hensbroek stonden in het teken van gezelligheid, sfeervolle muziek en heerlijke gerechten, zoals de verrukkelijke Italiaanse aardappel-preisoep, smaakvolle Pasta Ropeton, sublieme Sous Vide gegaarde kalfswang met gerookte aardappelpuree en de romige Mascarpone sinaasappeltaart. Bekijk de onderstaande recepten om zelf deze hartverwarmende smaken thuis te bereiden.
Lees verderRecepten van het Winterdiner 2023
Sous Vide gegaarde kalfswang met gerookte aardappelpuree

Sous Vide gegaarde kalfswang met gerookte aardappelpuree

Betover je smaakpapillen met dit hemelse recept: kalfswang met gerookte aardappelpuree. Een verrassende combinatie van klassieke Franse finesse en moderne flair, dit gerecht belooft een onvergetelijke culinaire ervaring voor zowel de beginnende als ervaren thuiskok. Laat je verleiden en duik in de wereld van verfijnde smaken en texturen!
Lees verderSous Vide gegaarde kalfswang met gerookte aardappelpuree
geroosterde-romige-tomantensoep

Geroosterde romige tomatensoep

De geroosterde tomatensoep die we tijdens het TuinDiner 2022 hebben gemaakt is lekker zoet van smaak door het roosteren van de tomaat, ui en knoflook. Samen met de zoet-zure balsamico azijn is dit een verfrissende combinatie. Welke soort tomaten je gebruikt laat ik natuurlijk aan jullie over, maar kies wel voor een zoetige smaakvolle tomaat. Wij hebben de cherry-pruimtomaatjes gekozen samen met een goede San Marzano tomaat uit Napels. Deze tomatensoep is heerlijk op een warme avond als lichte maaltijd maar ook koud voor bijvoorbeeld als voorgerechtje bij een BBQ of op een feestje als antipasto.
Lees verderGeroosterde romige tomatensoep
artisjokken-alla-romana-tuindiner

Artisjokken alla Romana

Carciofi alla Romana is een klassiek gerecht uit Rome. Carciofi zijn artisjokken die veel worden gegeten in Italië. Je ziet ze waarschijnlijk veel op pizza. Deze kunnen echter ook als bij- of hoofdgerecht gegeten worden. Deze groenten komen uit de Middellandse Zee en worden al sinds de 16e eeuw gebruikt. Bovendien zitten ze vol vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten, dus ze zijn supergezond!
Lees verderArtisjokken alla Romana