
Gevulde Portobello met rose harissa
Als mede-oprichter van het TuinDiner, samen met mijn vrouw Ylenia, streven we ernaar om voor elke gast een onvergetelijke culinaire…

Flat Iron Steak met aardappelpuree en gewokte bimi
We duiken in het verhaal achter één van de meest geliefde gerechten van ons TuinDiner: de hemelse Flat Iron Steak…

Delizia alla Pesca: Een heerlijk nagerecht met een vleugje nostalgie
Laat me je meenemen op een reis naar de jeugd van Remco en Ylenia, waar de wortels van dit heerlijke…

Branzino alla TuinDiner: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met fregola en citroenblad olie
Als de zomerzon langzaam zakt en de schemering haar intrede doet in wat wel de mooiste tuin van Nederland moet…

Mezze Maniche pasta van Mancini met Aubergine Crème en Italiaanse Saucijs
Het 2e gerecht tijdens onze TuinDiners dit jaar was zoals gebruikelijk het pasta gerecht. En zoals wij al tijdens onze…

Gegrilde Paprika-Tomatensoep met Burrata Room: Een TuinDiner Zomerklassieker
Amici, laat me jullie meenemen naar een zwoele zomeravond in onze TuinDiner-orangerie. De geur van gegrilde paprika’s vult de lucht,…

Lasagna van aardappelen en aubergines: een mediterrane klassieker met een twist

Sous vide gegaarde kalfshaas medaillon geserveerd op een romige aardappel/bleekselderij risotto met Parmezaan crème
In de unieke setting van de voormalige kerk van Hensbroek, boden Remco en Ylenia tijdens de Winterdiners van afgelopen februari…

Risotto met aardappelblokjes en bleekselderij: Een ode aan Mieke Hoebee

Pasta met pittig gegrilde Hokkaido pompoen & burrata crème

Dun gesneden winterpeen gemarineerd in limoensap met cannellini bonen crème
In de sfeervolle atrium van de oude voormalige Kerk van Hensbroek, waar verleden en heden zich samenvatten als een gastronomisch…

Heerlijk Zabaglione Recept voor Nagerecht Fans
Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken en op zoek naar een smaakvol en eenvoudig te bereiden nagerecht? Ontdek dan nu hoe u zelf thuis de lekkerste…

Semifreddo Recept: Heerlijk Italiaans Dessert
Stelt u zich eens voor: een zijdezachte textuur die smelt op uw tong, een perfecte balans van zoet en koel – dat is wat…

Risotto alla Milanese – Het gouden risottorecept uit Milaan
Risotto alla Milanese, ook wel bekend als saffraanrisotto, is hét signature gerecht van Milaan. Deze romige, gouden risottoschotel met een…

Brasato al Barolo – Een klassiek Italiaans rundvlees gerecht
Brasato al Barolo is een traditioneel Italiaans rundvlees gerecht afkomstig uit de regio Piemonte. Het is een stoofschotel waarin malse…

Canederli met boter en salie: Een traditionele delicatesse uit Noord-Italië
Een culinair erfgoed uit Zuid-Tirol Welkom bij een nieuwe smaakervaring waar Italiaanse traditie en huiselijke comfort samenkomen. Vandaag onthullen we…

Authentieke Canederli Tirolesi: Een Culinaire Reis naar Zuid-Tirol
De Essentie van Traditionele Canederli Waan jezelf in de gezellige berghutten van Zuid-Tirol met ons recept voor canederli, de klassieke…

Pappardelle met paddenstoelen en peterselie: Een heerlijke pasta met funghi porcini voor liefhebbers van Italiaans eten
Introductie: Duik in het pasta paradijs! 🍝🌟 Ah, de Italiaanse keuken – een plek waar olijven koninkrijken zijn, tomaten het…

Spaghetti met bottarga

Bucatini all’amatriciana
Bucatini all’amatriciana is een klassiek Italiaans pastagerecht met een rijke geschiedenis en diepe smaak. De oorsprong van dit gerecht ligt…